Welkom bij.... 

Wat doet NABIJ ?

Werkwijze 

Afscheid / uitvaart 

Vieren 

Pastoraat 
De Stichting 

Stichting NABIJ
Contact via:
info@nabij.nl

FEEST

Je wilt die mijlpaal vieren en verheugt je op het moment, treft voorbereidingen zodat alles goed verloopt. Het echte vieren, merk je, zit niet in de uiterlijke aankleding en omstandigheden. Wat het een feest maakt is je innerlijke hoogtepunt, dat je voor jezelf beleeft en ook met anderen kunt delen.
NABIJ kijkt met je wat er nodig is om de onzichtbare kant van het vieren gestalte te geven. En helpt zo nodig bij het vinden en uitvoeren van een geschikt ritueel.

Betekenis . . . .  >>   

Voorbeeld

Een vrouw belde NABIJ over een voorgenomen samenwoon-feest. Ze wilde het nieuwe huis inwijden en de relatie bezegelen met Ďietsí in het bijzijn van vrienden en kennissen. Ze werd in contact gebracht met een pastor die openstaat voor nieuwe vieringen. In gesprek bleek haar vriend weinig met het initiatief te hebben. Zelf voelde ze zich onzeker over hun tegengestelde karakters. Dit was aanleiding om te zoeken naar een verbindend symbool en ritueel.

De vriend bedankte later, ze hadden met haar ideeŽn een eigen ritueel op het feest uitgevoerd. Allen waren verrast.

Acquisitie n.a.v. de informatie op deze site wordt niet op prijs gesteld. © 2014 NABIJ Stichting voor ambulant pastoraat