Welkom bij.... 

Wat doet NABIJ ?

Werkwijze 

Afscheid / uitvaart 

Vieren 

Pastoraat 
De Stichting 

Stichting NABIJ
Contact via:
info@nabij.nl

PASTORAAT

Zit je in de knel door een situatie die moeilijk is of onoplosbaar lijkt? Dan is de zorg van een geestelijk raadsman of -vrouw iets voor jou. NABIJ brengt je in contact met de passende persoon, iemand met begrip voor wat jou overkomt.
Om te veranderen is het belangrijk dat je je veilig voelt. Deze persoon steunt je en helpt om weer in verbinding te komen met de innerlijke leiding, je eigen weten en wat je ten diepste gelooft. En misschien zelfs met de bron van dit weten en al het leven.

Geleid worden . . . .  >>   

Voorbeeld

Door een toevallige ontmoeting kwam een dochter in contact met NABIJ. Ze vroeg hulp voor haar vader op leeftijd die ernstig leed onder een vlucht-trauma. Een geestelijke met een luisterend oor werd gevonden die de vader regelmatig kon bezoeken, iemand die bij zijn vroeg(er)e geloof aansloot.

In korte tijd ontstond een vertrouwensband waardoor de man zich vrij durfde uitspreken, een last viel van zijn schouders. Hij veranderde in iemand die het leven weer durft aan te gaan.

Acquisitie n.a.v. de informatie op deze site wordt niet op prijs gesteld. © 2014 NABIJ Stichting voor ambulant pastoraat