Welkom bij.... 

Wat doet NABIJ ?

Werkwijze 

Afscheid / uitvaart 

Vieren 

Pastoraat 
De Stichting 

Stichting NABIJ
Contact via:
info@nabij.nl

DICHTBIJ

Welkom bij NABIJ. Deze stichting is er als je iets belangrijks gaat vieren, of iets moeilijks hebt te verwerken of te doorstaan.
Ze brengt je in contact met mensen die speciaal voor jou iets kunnen betekenen. Met hen kun je je situatie delen, uitwisselen of steun ontvangen.

Want.... >> 
Wat zich in je ziel afspeelt is even dichtbij als ongrijpbaar. De diepste dingen zitten bij een mens van binnen, dat is niet voor niets....
Bij intense vreugde of verdriet wordt je ziel geraakt en is er iets wat groter lijkt te zijn dan je kunt vatten.
Op zo'n moment kun je ervaren dat je deel bent van een groter geheel. Een gevoel waar je op de een of andere manier gehoor aan wilt geven en anderen in wilt betrekken.

Er is 'iets'

Je merkt het op een bijzonder moment; Er is meer dan de bekende logica van alledag. Wat het is kun je niet zomaar zeggen, maar je bent ermee verbonden. Zoek je naar een nieuwe vorm van verbonden-zijn met 'een groter geheel', dan ben je bij NABIJ aan het juiste adres. De stichting fungeert als kristallisatiepunt voor nieuwe en eigentijdse vormen van geloof in 'iets'.

NABIJ helpt je als het leven heel intens wordt, zodat je kunt verbinden met je eigen bronnen van spiritualiteit. En je geestelijke steun krijgt om de veranderingen in te passen.

Acquisitie n.a.v. de informatie op deze site wordt niet op prijs gesteld. © 2014 NABIJ Stichting voor ambulant pastoraat